Foto op Forex van studentendruckwerk.nl

Dit keer ga ik 3 foto’s op Forex bestellen.

Voor iedereen die niet weet wat forex als wanddecoratie is, het is een matte, witte en lichte pvc-plaat waar de foto opgedrukt word. De witte plaat en de matte afwerking van de forex print zorgen ervoor dat kleuren en details in de foto’s eruit springen.

Meer informatie over het product vinden jullie hier https://www.studentendrukwerk.nl/producten/foto-op-forex

Met de scherpte van de foto’s ben ik heel tevreden. De kleuren zijn goed, maar iets anders als ik het bewerkt heb.

De wanddecoratie is heel licht en kan met verschillende ophangsystemen bestelt worden, ik heb het luxe ophangsysteem gekozen omdat het zo iets van de muur komt en het zo een zwevende foto wordt en je kan het altijd weer makkelijk verplaatsen.

Omdat ik de wanddecoratie ophangen mocht bij Vivre verloskundigenpraktijk in Enschede, heb ik voor 2 Newborn foto’s en een zwangerschapsfoto gekozen.

Ik ben heel tevreden met het resultaat, ook omdat het voor een betaalbaar prijs is, zeker een aanrader om je lieveling foto’s op forex te bestellen.

Bedankt aan studentendrukwerk!

https://www.studentendrukwerk.nl/

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    %d Bloggern gefällt das: