Fotoboek van fotofabriek.nl

Ik heb een fotoboek gemaakt bij De Fotofabriek voor Noah omdat hij vaak naar zijn baby foto’s kijkt en nu een boek helemaal voor zichzelf heeft.

Werkwijze fotoboek maken

Eerst heb ik alle foto’s die in het boek te staan komen te staan op de computer geselecteerd. Dat zijn foto’s die ik de eersten dagen met mijn camera gemaakt heb, maar ook foto’s van mijn mobiele telefoon.

Daarna heb ik op de website van Fotofabriek een fotoboek gekozen, een Hardcover in het formaat 14x14cm. Je kan met de online editor heel snel een album ontwerpen.

Ik heb een moderne design uitgekozen en heel eenvoudig die foto’s zelf toegevoegd. Bij het design is het mogelijk de achtergrond en de decoraties weg te halen of te veranderen. Er wordt goed uitgelegd hoe het allemaal werkt.

Op het laatst kun je het fotoboek opslaan en ontvang je per e-mail een digitaal voorbeeld. Heel leuk om het boek al eens vooraf te zien.

Fotoboek is bestelt en 3 dagen later naar mij verstuurd, dat vind ik heel snel voor zo‘n album.

Eerste fotoalbum van Fotofabriek

Noah mocht het pakketje zelf openen en hij was dol blij met zijn fotoalbum van zijn eerste levensdagen.

Hoe bevalt mij het boek? Het is een stevige buitenkant en de foto’s zijn van goede kwaliteit. Wat mij helaas niet is opgevallen is dat de buitenkant roze is, maar gelukkig vind Noah het zelf niet erg, hij houd van roze…

De kwaliteit van de foto’s in het boek zijn goed, vooral ook de foto’s die met het mobiele telefoon zijn gemaakt. De kleuren zijn prima.

Maar helaas is het geen Lay-flat album, dus is een foto in het midden niet goed te zien.

Ik ben tevreden met het fotoboek en ga binnenkort ook aan de slag met meer mooie herinneringen voor de kinderen.

Wist je dat je ook een Mondkapje kan ontwerpen bij de fotofabriek, hoe leuk is dat! 

Wil jij ook ook zo’n mooi fotoalbum laten drukken, maar heb je geen mooie foto’s? Neem contact met mij op voor een fotoshoot.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL