Familiefotoshoot in het Lutterzand – Portretfotografe Enschede – Anika Wyrwa Photos in Enschede

Familien fotoshoot buiten

De zomer was er ontzettend mooi weer. Bij deze familie fotoshoot hebben we buiten bij het heerlijke Lutterzand enorm genoten. Daarom was het er ook erg druk, maar dat maakte ons allemaal niets uit.

De meiden Isabelle en Charlotte hebben het heel goed gedaan, het is natuurlijk aan het begin eerst wenen voor hun dat ik foto’s maak. Maar met spelletjes een kleine opdrachten voor Isabelle, heeft ze het ontzettend goed gedaan. Wat is Isabelle trots op haar kleine zusje en heel erg zorgzaam, leuk om te zien.

Ik vind dat we een paar heel bijzondere portretfoto‘s van de hele familie hebben kunnen maken. Wil je ook voor later een waardevolle herinnering van de hele familie hebben. Want de tijd gaat snel. Precies de reden om dierbare momenten vast te leggen.

Wat er voor verschillende mogelijkheden zijn voor een familie fotoshoot buiten of binnen bij jullie thuis, dat kan je hier naar lezen.

Mis je een mooie fotoalbum bij de fotoshoot?

Wist je dat je bij een fotoshoot ook een mooie fotoalbum bij kan bekomen? Bij de fotoalbum’s maak ik het design en dan worden ze hand gemaakt. Kijk hier voor voorbeelden en de kleur van het album kun je zelf uitkiezen.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL