meer

over mij

 

 

Er zijn twee dingen waar we nooit genoeg van kunnen hebben: tijd en liefde. Het zou dwaas zijn om te zeggen dat je herinnerd moet worden aan de liefde die je hebt voor je gezin, maar soms moeten we aan de tijd worden herinnerd en aan hoe snel deze beweegt. Foto's markeren een moment in de tijd.

Met mijn liefde en passie voor fotografie wil ik deze mooie momenten en herinneringen vastleggen. Dat jullie weer herinnerd worden aan het gevoel van hoe het toen was, de geur van je baby, die kleine handjes en de vele knuffels. Momenten vastleggen voor de toekomst om nooit meer te vergeten.

 

Ik ben Anika, getrouwd met Kars en moeder van twee prachtige jongens, Levi (2013) en Noah (2017). Soms is het bij ons thuis heerlijk druk wanneer wij, als patchwork gezin, met z‘n 6en zijn.

 

Ik hou van de zon, de zee en het strand. Ik ben dus een echt zomermens, misschien komt dat ook omdat ik eind juli geboren ben. Met een lekkere cappuccino en een stukje chocola maak je mij altijd blij.

 

Ik hou van goed eten, uit onze eigen keuken of een heerlijk restaurant.

 

Ik HOU van wat mijn werk, het fotograferen van jou en je gezin, inhoudt - maar nog belangrijker, ik vind het heel leuk om te praten, te lachen en met jullie te verbinden- dit is waar de oprechtheid in mijn werk vandaan komt.

Ik ga voor natuurlijke foto's, waarbij jullie op je gemak zijn en dat jullie niets anders zijn dan wat jullie al waren - speciaal, uniek en verbonden.

 

Wil je meer chatten? Bekijk alle details die je moet weten of neem hier contact met mij op!

Anika x

Awards & Features

Meer lezen
Mijn lieveling project

Let's be friends @ instagram

google802a4d7c8a34acab.html
nl_NLNL