Newborn fotoshoot van Lou in Enschede

Newborn fotograaf Enschede. Hengelo. Haaksbergen. Losser. Delden. Gronau – 

Anika Photos Enschede – natuurlijke babyfoto’s

De laatste maanden heb ik veel mooi newborn fotoshoot’s gehad en families mogen fotograferen en ik wilde jullie deze lieve kleine man niet onthouden.

Ik mocht laatst baby Lou in zijn eigen omgeving in Enschede fotograferen. Wat heeft hij mij mooie momenten gegeven die ik mocht vastleggen, uiteindelijk heeft hij bijna de hele tijd geslapen, even wakker om wat te drinken en dan snel weer verder slapen.

Hij  vond alles prima, hoe wij hem ook hebben neerlegt en gefotografeerd. Wat is hij toch een schattige baby! Kijk zelf maar.

Kledingtips voor een newborn fotoshoot.

Ook voor de newborn fotoshoot is het fijn als jullie kleding samen macht, kijk hier voor basic baby kleding, deze kan je goed met kleding uit je eigen kledingkast samen dragen.

Hoe verloopt een lifestyle newborn fotoshoot?

Een lifestyle shoot waarbij ik graag bij je thuis foto’s kom maken van jullie (pasgeboren) baby. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is! Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. De focus van deze shoot staat ook helemaal op de baby.

Bij mijn portfolio kan je nog meer inspiratie opdoen voor een newborn fotoshoot.

Wil jij ook ook zulke mooie foto’s van je past geboren baby? Dan neem op tijd contact met mij op voor een fotoshoot.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL