ALLGEMENE VRAGEN

Hoe verloopt het voor de fotoshoot?

Ik neem een aantal dagen vantevoren contact op met wat tips en om de details qua tijd en locatie door te nemen. Dan checken we ook het weer. Bij twijfel doen we of op de dag zelf een go/no go. Of verschuiven we het tijdstip van de shoot.

Waar maak ik mijn foto's?

Er zijn wat standaard locaties, die binnen de aantal km vallen waar ik vaak gebruik van maak. Deze zijn in Losser en in Haaksbergen. Of ik kom bij jullie thuis langs.

Hoe verloopt het na de fotosessie?

Na de shoot stuur ik jullie ongeveer na 1 tot 2 weken jullie galerij. Hieruit kun je jullie favorieten kiezen en je pakketkeuze doorgeven. Dan stuur ik de factuur, en na betaling ontvang je de foto’s in hoge resolutie per WeTransfer.

Het fotoboek duurt over het algemeen iets langer tot jullie dat ontvangen.

 

Ontvang ik ook de niet bewerkten foto's?

De RAW (onbewerkte) bestanden van de beelden worden niet vrijgegeven

 

Belangrijke Informatie!

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze gemaakt zijn door mij.

baby fotografie details op arm mama

Wanneer plan je een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot plan je tussen de 30 en 37 weken, uitzonderingen daargelaten. Stuur mij ruim van daarvoren een mail en wij plannen een afspraak voor je in.

 

HOE VERLOOPT EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

De fotoshoot zal plaats vinden op een zelfgekozen (of in overleg bepaalde) locatie of bij je thuis. Merendeels van de zwangerschapsshoot doe ik dus buiten. Dit betekent dat het in de winterdagen wat lastiger is om te plannen en altijd onder voorbehoud is.

De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 45 minuten tot 1 uur duren en daarin komen al jullie wensen aan bod.

Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Wanneer kan het een goed moment zijn?

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

zwangerschaps fotoshoot buiten Haaksbergen

Wanneer is het een goed moment voor een newbornshoot?

Wanneer jullie een Lifestyle Newborn shoot bij mij boeken plan ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Zodra de baby is geboren nemen jullie contact met mij op en plannen we een datum in.

Een Lifestyle Newborn shoot word gepland in de eerste 4 weken na de geboorte van het nieuwste gezinslid.

Hoe verloopt een Lifestyle newbornshoot?

Een lifestyle shoot waarbij ik graag bij je thuis foto’s kom maken van jullie (pasgeboren) baby. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is! Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. De focus van deze shoot staat ook helemaal op de baby.

Newborn fotograaf Enschede fotografie

Waar maak ik mijn familiefoto's?

Op locatie of bij jullie thuis, zowel binnen als buiten, een plek waar jullie het fijn vinden. Ik ga op zoek naar het juiste natuurlijke licht.

Hoe verloopt de fotosessie?

Deze duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk is. Wij zullen leuke spelletjes doen en ik wil jullie mooiste familiemomenten vast houden. Niets staat vast tijdens deze fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem.

Wanneer kan het een goed moment zijn?

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Het liefst een uur voor zon ondergang, daar is het het mooiste licht.

Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

 

familiefotografie met baby buiten in Enschede

Wat voor een fotoalbum ontvang ik precies?

Als je kiest voor het pakket met een luxe fotoalbum krijg je naast de digitale foto’s ook een album cadeau t.w.v. € 62,-(15x15cm).

Het is een prachtig album 15x15 cm of 20x20 cm met een stevige linnen omslag en mooie dikke lay-flat bladen. Ik stel het fotoalbum voor jullie samen, jullie hebben helemaal geen werk erbij.

 

Hoeveel BLADZIJDEN heeft het fotoalbum?

Het album heeft 30 pagina’s daarmee heb je genoeg ruimte om jullie vastgelegde herinneringen nog tastbaarder te maken.

Want hoe fijn is het om later door een album te bladeren en weer even terug te gaan naar dit moment, deze fase in jullie leven. .

Kan ik de cover zelf kiezen?

Ja dat kan, als jullie voor het pakket met het fotoalbum kiezen ontvangen jullie van mij per email een lijst met alleen covers die mogelijk zijn.

 

Heb je verder nog vragen, stuur mij gerust een mail en ik beantwoord deze graag.

Anika xox

Boek direct

Bedankt voor je mail! Mails worden binnen 24 uur beantwoord, behalve in het weekend en op feestdagen. Error submitting form, please try again.

CONTACT ME

Let's be friends @ instagram

google802a4d7c8a34acab.html
nl_NLNL