Allgemene vragen

Werkwijze & Info

Voor de fotoshoot

Ik neem een aantal dagen van tevoren contact op met wat tips en om de details qua tijd en locatie door te nemen. Dan checken we ook het weer. Bij twijfel doen we of op de dag zelf een go/no go. Of verschuiven we het tijdstip van de shoot.

Relaxte shoot

Ik neem alle tijd die nodig is en kijk niet op de klok. Je betaalt dus niet extra voor langere shoottijd. Gezelligheid en rust staan voorop!

Na de fotosessie

Na de shoot stuur ik jullie ongeveer na 1 tot 2 weken jullie galerij. Hieruit kun je jullie favorieten kiezen en je pakketkeuze doorgeven. Dan stuur ik de factuur, en na betaling ontvang je de foto’s in hoge resolutie per WeTransfer.

 

Het fotoboek duurt over het algemeen iets langer tot jullie dat ontvangen.

allgeme vragen

Waar maak ik mijn foto's?

Er zijn wat standaard locaties, die binnen de aantal km vallen waar ik vaak gebruik van maak. Deze zijn in Losser en in Haaksbergen. Of ik kom bij jullie thuis langs.

Ontvang ik ook de niet bewerkten foto's?

De RAW (onbewerkte) bestanden van de beelden worden niet vrijgegeven

 

Belangrijke Informatie!

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze gemaakt zijn door mij.

Fotoalbum

Wat voor een fotoalbum ontvang ik precies?

Als je kiest voor het pakket met een luxe fotoalbum krijg je naast de digitale foto’s ook een album cadeau t.w.v. € 62,-(15x15cm).

Het is een prachtig album 15x15 cm of 20x20 cm met een stevige linnen omslag en mooie dikke lay-flat bladen. Ik stel het fotoalbum voor jullie samen, jullie hebben helemaal geen werk erbij.

Hoeveel BLADZIJDEN heeft het fotoalbum?

Het album heeft 30 pagina’s daarmee heb je genoeg ruimte om jullie vastgelegde herinneringen nog tastbaarder te maken.

Want hoe fijn is het om later door een album te bladeren en weer even terug te gaan naar dit moment, deze fase in jullie leven. .

Kan ik de cover zelf kiezen?

Ja dat kan, als jullie voor het pakket met het fotoalbum kiezen ontvangen jullie van mij per email een lijst met alleen covers die mogelijk zijn.

Cadeaubon

Ken je iemand die mijn foto’s mooi vindt en die heel graag liefdevolle momenten wil laten vastleggen voor later?

Geef hem of haar een cadeaubon! De bon is voor elke soort shoot te gebruiken. Je kunt een bedrag naar keuze erop zetten; ter waarde van een volledige shoot of een gedeeltelijke bijdrage aan een shoot.

De cadeaubon is een jaar geldig.

 

Heb je verder nog vragen, stuur mij gerust een mail en ik beantwoord deze graag.

Anika xox

Boek direct

Bedankt voor je mail! Mails worden binnen 24 uur beantwoord, behalve in het weekend en op feestdagen. Error submitting form, please try again.

CONTACT ME

Let's be friends @ instagram

google802a4d7c8a34acab.html
nl_NLNL