Zwangerschapsshoot thuis in Twente

Jasmijn kam met een aandeel mooi ideeën hoe zij haar baby buik op de foto wil hebben. Bedoeling was dat het een lichte achtergrond is en dat zij in lingerie is. Bij de zwangerschapsshoot thuis in Twente was Jasmijn 34 weken zwanger, dus een heel mooie grote buik voor de foto’s. Ik fotografeer het liefst tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap, het liegt ook eraan hoe je je zelf voelt.

Hoe Jasmijn zich bij haar tweede zwangerschap voelde, dat kan je hier lezen “Jasmijn’s verhaal“. En zij schrijft ook nog meer over het moeder zijn en kinder krijgen.

Hoe een zwangerschapsshoot thuis eruit kan zien?

Wij hebben bij je thuis verschillende mogelijkheden, bevoordeeld heb jij een lichte woonkamer, een mooie muur, met een bijzonder kleur of in jullie slaapkamer of op het bed. Alles kan, als er maar een raam is waar het daglicht mooi in komt. Ik staar altijd open voor nieuwe ideeën, dus heb jezelf een idee hoe jouw zwangerschapsshoot thuis in Twente eruit kan zien? Dan stuur mij graag een bericht en wij kijken samen wat er voor mogelijkheden zijn.

Ook kan je verschillende kleding kiezen, met of zonder boete buik, alles kan en mag. Meer kledingtips voor een zwangerschapsfotoshoot vind je hier in mijn blog.

Perfecte outfit voor een zwangerschap’s fotoshoot

Wie mag er mee op de foto?

Natuurlijk mag ook je partner, jullie kinderen en de huisdieren mee op de foto als je dat wil.

Het zijn jouw mooie herinnering aan deze bijzondere tijd, dus jij kan ook bepalen hoe de foto’s eruit kunnen zien.

Of je laat het aan mij over, dat is ook prima en wij maken wat mooie foto’s.

Wil je meer weten, bekijk dan mijn FAQ pagina . Hier vind je antwoorden op al je vragen. Ik zie er naar uit om samen met jullie, aan de slag te gaan. En jullie dierbare moment samen als een herinnering voor altijd vast te leggen.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL