Familie fotoshoot buiten met een kleine baby van Vanessa, David & Emilia

Ik mocht Vanessa, David & Emilia vastleggen voor een familie fotoshoot buiten, om voor later mooie herinneringen vast te leggen. Vooral omdat Baby Emilia zo snel groot word.

Als wij deze familie fotoshoot buiten hebben afgesproken, wisten wij toen nog niet dat het de warmste dag van het jaar zal worden.

Wij hebben tijdens de golden hour afgesproken om deze tijd is het licht op zijn mooist. Wij waren niet zeker waar wij de fotoshoot precies doen, ik was er niet bekent en mijn idee was eigenlijk bij een water plas foto’s te maken. Maar als wij bij de water plas aankwamen, was het duidelijk dat wij niet zo dicht bij konnten. Daarom kozen wij voor deze prachtige grasveld in de buurt van het bos.

Ik leg jullie als gezien graag zo vast als jullie zijn, daarom maken wij vaak spelletjes en jullie krijgen opdrachten van mij om te doen, zo als “groepsknuffel” of “kittelen” of andere dingen. Kleine opdrachten kan man ook met een baby doen, vooral vast houden en knuffelen is altijd leuk met baby’s.

Baby Emilia heeft haar best gedaan op de warme dag. Met veel liefde van mama en papa hebben wij haar doch nog een glimlach op het gezicht gebracht. Een leuke spontane familie.

Maar kijkt zelf wat voor mooie herinnering wij voor de familie hebben gemaakt.

Wil je nog meer familie fotoshoots zien, kijk hier in mijn portfolio.

Wil jij ook ook mooi familie foto’s laten maken? Neem contact met mij op voor een fotoshoot.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL