Familie fotoshoot buiten met een kleine baby van Vanessa, David & Emilia

Ik mocht Vanessa, David & Emilia vastleggen voor een familie fotoshoot buiten, om voor later mooie herinneringen vast te leggen. Vooral omdat Baby Emilia zo snel groot word.

Als wij deze familie fotoshoot buiten hebben afgesproken, wisten wij toen nog niet dat het de warmste dag van het jaar zal worden.

Een familiefotoshoot buiten met een kleine baby tijdens het gouden uur kan een onvergetelijke ervaring zijn, die prachtige, sfeervolle beelden oplevert. Het gouden uur, het eerste uur na zonsopgang en het laatste uur voor zonsondergang, biedt zacht, warm licht dat ideaal is voor fotografie. Het creëert een magische gloed en flatterende huidtinten, waardoor het perfect is voor het vastleggen van tedere momenten met uw kleine.

Voorbereiding is de sleutel tot succes bij het plannen van een fotoshoot tijdens het gouden uur. Ten eerste, zorg ervoor dat de baby goed uitgerust en gevoed is vlak voor de fotosessie om een gelukkige en coöperatieve stemming te waarborgen. Kleed de baby in comfortabele, maar mooie kleding die past bij de setting en het seizoen. Het is ook belangrijk rekening te houden met de locatie; kies een mooie, open plek die de warmte van het gouden uur licht kan vangen, zoals een park, strand, of een open veld met weinig tot geen schaduw.

Maar kijkt zelf wat voor mooie herinnering wij voor de familie hebben gemaakt.

Wil je nog meer familie fotoshoots zien, kijk hier in mijn portfolio.

Wil jij ook ook mooi familie foto’s laten maken? Neem contact met mij op voor een fotoshoot.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL