Perfecte outfit voor een zwangerschaps fotoshoot

Wat is de perfecte outfit voor een fotoshoot? Ik leg je uit waarom kleding zo belangrijk is voor jullie foto’s en welke outfits voor het beste resultaat zorgen!

WAAROM JE OUTFIT BELANGRIJK IS

Het kiezen van de perfecte outfit voor een zwangerschaps fotoshoot is een prachtige manier om deze bijzondere periode in je leven vast te leggen. Comfort en stijl gaan hand in hand bij het selecteren van de juiste kleding, zodat je je op je best voelt terwijl je deze mooie herinneringen creëert.

Een maxi-jurk is een populaire keuze voor veel aanstaande moeders vanwege het comfort en de elegantie die het biedt. Kies voor zachte, vloeiende stoffen die mooi om je groeiende buik draperen. Pastelkleuren of neutrale tinten werken goed, maar aarzel niet om voor heldere of diepe kleuren te gaan als dat je persoonlijke stijl weerspiegelt. Een jurk met een empire taille accentueert je buik prachtig en voegt een extra laagje vrouwelijkheid toe aan je look.

Accessoires kunnen je outfit ook naar een hoger niveau tillen. Denk aan een mooi hoed, delicate sieraden of een bloemenkrans voor een bohemien touch. Het is echter belangrijk om niet te overdrijven; de focus moet op jou en je buik liggen. Wat schoeisel betreft, kies iets waarin je je comfortabel voelt, zoals elegante platte schoenen of sandalen. Onthoud dat je comfort het allerbelangrijkste is.

Vergeet niet om je outfit van tevoren te plannen en te overleggen met je fotograaf over de locatie en het tijdstip van de dag. Dit zorgt ervoor dat je outfit niet alleen perfect is voor jou, maar ook complementair aan de setting van de fotoshoot. Door deze tips te volgen, zorg je ervoor dat je zwangerschapsfotoshoot net zo speciaal wordt als deze periode in je leven.

WAT IS DE PERFECTE OUTFIT VOOR EEN FOTOSHOOT?

Hier bij de zwangerschaps fotoshoot van Rianna, kan je heel goed zien wat kleding uit maakt. En ook hoe de locatie en de kleding anders op elkaar werken.

Rianna heeft 3 verschillende jurken aan gehad. 2 jurken zijn licht en eenvoudig en 1 heeft een licht bloemen patroon. Als je kleding met een patroon kiest let er dan op dat de kleuren wel rustig zijn.

Als je bijvoordeeld accessoires meeneemt, kun je je outfit er anders uit laten zien. Hier zijn het een riem om de jurk, om een mooie taille te geven en een hoed om er anders uit te zien.

Denk erover na welke sfeer je op de foto het mooiste vind en kies de kleuren erbij.

·        Wil je een frisse en lichtere sfeer creëren, zorg er dan voor dat jullie lichte tinten kleding, zoals allemaal verschillende kleuren wit of pasteltinten dragen.

·        Wil je een warme sfeer van je beelden, kies dan voor warme/aarde tinten of kleuren in jullie kleding. Zoals bruin, rood, ecru, khaki, oranje en okergeel.

·        Wil je een iets koelere sfeer, draag dan ook koelere tinten. Zoals blauw, grijs, groen. Mooi te combineren met zwart of ecru

Voor een fotoshoot help ik graag mee om een goede keuze te maken, je kan mij altijd foto’s van de kleding sturen en ik kijk even mee, wat het beste past. Dus de perfecte outfit voor je zwangerschaps fotoshoot, is heel persoonlijk en laat jouw persoonlijkheid terug komen.

Inspiratie kan je ook altijd op doen op mijn Pinterest boards.

Inspiratie opdoen voor goede outfits voor jullie fotoshoot?

Kleding tips voor de fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot van Maike & Mathias

Baby fotografie in Oldenzaal van Baby Luca0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL