Kleding tips voor de fotoshoot

What to wear….

Kleding speelt een hele belangrijke rol bij een fotoshoot, omdat het het mooiste beeld geeft als de outfits bij elkaar passen. Dat betekent niet dat jullie allemaal dezelfde kleding moeten aantrekken, bijvoorbeeld witte shirt en spijkerbroek. De kleuren zullen bij elkaar moeten passen en met elkaar harmonisieren. 

Daarom een aandeel kleding tips om jullie te helpen het juiste te vinden. Lichte kleuren, pasteltinten of aardtinten geven de foto’s een rustige sfeer

Kleding op elkaar afstemmen

Ook belangrijk is het om de kleding van je gezin op elkaar af te stemmen. Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het belangrijk om rust in jullie kleding te creëren. De kleuren zullen bij elkaar moeten passen, ook een bepaalde kleur terug laten komen in de outfits helpt.

Als je kleding aanhebt waar je je comfortabel in voelt en ook kleding niet dik doet lijken, voel je ook op je gemak bij de fotoshoot en wij kunnen leuke foto’s maken. Nog wat belangrijke kleding tips, de kleding zal bovendien bij jullie passen en jullie style terug komen laten.

Welke kleuren zijn het mooist

Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, okergeel, bruin, terracotta, licht roze zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s. Veel laagjes en zwierige lange maxi jurken voor de vrouwen. Voor de kindjes is Zara bijvoorbeeld echt een aanrader. En voor de mannen? Simpel, neutrale kleuren, simpel t-shirt met een chino broekjes is al snel goed. Accessoire als een hoed, haarband of in de winter een muts maakt een outfit complet.

Pas liever op met ✘ drukke print’s ✘ kleine streepjes ✘ felle kleuren ✘ grote merken

Om inspiratie op te doen neem een kijkje op mijn Pinterest pagina daar heb ik ook een aandeel kleuren die bij elkaar pasen samen gestellt.

Twijfel je over je outfit? Ik wil gerust helpen of iets past of niet past. Stuur mij graag een bericht.

▶︎ Let op dat je tijdens de fotosession geen mobil of andere dingen in je broekzak hebt, voor de sleutel of andere dingen neem ik een kleine tasche mee en je kan deze in mijn kamertas doen. 

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

CONTACT ME

Let's be friends @ instagram

google802a4d7c8a34acab.html
nl_NLNL