Familieshoot met oudere kinderen in Enschede

Deze familie en hun hond mocht ik vastleggen op een prachtige dag in de zomer, tijdens de Golden Hour. De wens was dat wij spontaan en ongewone foto’s maken. Ook is een familieshoot met oudere kinderen anders, dan met kleineren, ik probeer altijd veel verschillende opstellingen en veel gezelligheid een spontaan sfeer te creëren. Deze familie was spontaan en open wat je op de foto’s ook terug ziet.

Kijk goed met je kinderen naar kleding, hun hebben een eigen smaak en de kleding style van iedere mag graag terug komen, maar het is goed voor rustige en neutrale kleuren te kiezen, dan heb jij tijdloze foto’s, van jouw familieshoot met ouderen kinderen.

Voor deze familie fotoshoot hebben wij afgesproken bij het mooie Buurser Meertje. Deze locatie is heel geschikt voor een fotoshoot omdat hier veel verschillende plekken zijn. Waar wij bij iedere licht situatie mooie foto’s kunnen maken. Jij hebt hier water, Sand, het bos en de heide.

Wil je voor een fotoshoot afspreken? Heb je vragen, spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken. Dan stuur mij gerust een e-mail of neem contact op via mijn contactformulier https://www.anikawyrwa.nl/contact-fotografie/

Lieve woorden die ik naar de fotoshoot van de familie heb ontvangen:

Deze review ontvang ik op Google

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL