De voorbereiding op een Lifestyle Newborn shoot bij jullie thuis

Voor een lifestyle newborn shoot kom ik bij jullie thuis. Ik zet jullie zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto. Hierdoor maak ik geen gebruik van een studio, flitslampen of props. Ik fotografeer in jullie eigen omgeving met het beschikbare daglicht.

Voordat ik kom kun je alvast je huis voorbereiden, zodat we kunnen zorgen voor het mooiste resultaat. Hierbij geef ik de belangrijkste tips om je huis voor te bereiden op de newbornshoot.

Ruimtes waar de lifestyle newborn shoot zal plaatsvinden

Ik maak graag foto’s in de lichtste kamers van de woning. Meestal probeer ik sowieso foto’s te maken in de babykamer en de ouderslaapkamer. Mocht je een lichte woonkamer hebben dan is het fijn als het daar ook opgeruimd is. Ook is het fijn als het bed van de klossen gehaald kan worden, als dit voor jullie mogelijk is.

Het is fijn als deze kamers opgeruimd zijn. Dit zorgt voor rust in de foto’s.


Warme omgeving

Het is belangrijk dat het lekker warm is bij jullie in huis. Hierdoor voelt de newborn zich prettig.

Ik vind het altijd mooi om o.a. kleine voetjes en teentjes op de foto te zetten, dus het is fijn als het niet te koud is in de kamers waar we gaan fotograferen.


Beddengoed

Het is aan te raden te letten op wat voor beddengoed je op jullie bed legt. Ik raad licht beddengoed aan en een niet te druk patroon. Als je dit niet hebt, kun je er ook voor kiezen een grote lichte sprei over het bed te doen, of anders eventueel iets te lenen van iemand. Het zorgt voor mooie, frisse foto’s en je kunt er alle kanten mee op. Hier vind je verschillende mogelijkheden voor een sprei

newbornshoot Enschede

Kleding

Wat betreft de kleding: voel je vrij om jezelf te zijn en aan te doen waar jij je fijn bij voelt. Tip: vermijd het liefst hele drukke prints of felle kleuren. Lichte kleding zorgt voor lichte foto’s. Let erop dat de kleding van jullie samen een beetje bij elkaar past qua kleur/stijl. Voor meer tips, kijk hier op mijn Blog over Kleding tips voor een fotoshoot


Persoonlijke spulletjes

Heb je mooie kleedjes, een speciale knuffel of iets anders speciaals of persoonlijks zoals bijvoorbeeld het geboortekaartje? Leg dit alvast klaar zodat we hier ook foto’s mee kunnen maken.


Heb je interesse in een lifestyle newbornshoot of wil je graag een shoot bij mij boeken? Kijk dan op deze pagina of neem contact met mij op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL