Newbornshoot in Almelo van Baby Noud

Deze keer mocht ik bij Baby Noud voor een newbornshoot langs komen, hij was net nog geen 2 weken oud. In het algemeen slapen baby’s nog meer in de eerste 2 weken. Ook Noud was een rustig baby wat veel heeft geslapen en wij zo veel mooie foto’s konden maken.

Hoe verloopt een lifestyle newbornshoot?

Ik kom graag bij jullie thuis langs omdat het een vertrouwde omgeving voor jouw (nieuwe) gezin is. Het is vooral ook voor de kersverse mama prettig dat alles bij de hand ligt en jullie niets kunnen vergeten mee te nemen. Dat geeft jullie rust en dat voelt ook jullie baby.

Bij een newbornshoot staat jullie kindje centraal. Jullie baby is zo puur van zichzelf dat deze shoot geen styling nodig heeft. Denk aan details, zoals handjes en voetjes, een plukje haar, die kleine oogjes die mama aankijken, maar bijvoorbeeld ook aan het voeden van de baby.

Zijn er nog broertjes en zusjes, die mogen natuurlijk ook mee op de foto. Als jullie een hond of een kat hebben mag deze ook graag mee op de foto.

Bij een fotoshoot kan je ook voor een luxe fotoalbum met linnen kaft kiezen, wat voor een dierbare herinnering voor later. Zich later weer terug herinneren, hoe snel de tijd gaat en hoe snel ze groot worden.

Neem gerust met mij contact op als je meer wilt weten over een newbornshoot.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL