Baby fotografie in Oldenzaal van Baby Luca

Baby fotografie van Luca met zijn ouders en hun hond op de foto gezet. Luca was al 5 maanden bij de fotoshoot, ook dat is een heel leuk tijd om dat vast te leggen. Bij een lifestyle fotoshoot maakt het niet uit als de baby wakker is. Ook dat zijn mooie momenten zo kan een andere kant vast worden gelegd.

Borstvoeding tijdens de fotoshoot vastleggen?

Mama Jasmijn gaaf nog borstvoeding en ook dit innige moment tussen hun heb ik mogen vastleggen. Als je deze mooie tijd voor later op de foto gezet hebt, is het toch een waardevolle herinneringen.

Ik leg dit moment vast zo als je het prettig vind. Jij laat zo veel zijn als het goed voelt. Wil je meer lezen over de borstvoedingsverhaal van Jasmijn dan click hier.

Meer weten over Baby fotografie?

Wanneer het een goed tijd is jullie baby te fotograferen, dat laat ik aan jullie over.  Iedere maand vinden mooie ontwikkeling staat, wat prachtig is deze vast te leggen.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk is. Ik wil jullie mooiste familiemomenten vast houden. Niets staat vast tijdens deze fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem. 

Wil je meer weten over een fotoshoot? Of heb je bepaalde idee hoe ik jullie op de foto kan zetten, dan stuur mij graag een bericht.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    nl_NLNL