Zwangerschaps fotoshoot met partner van Maike & Mathias

Ik mocht Maike & Mathias op de foto zetten, Maike was zwanger van hun eerste kindje en deze bijzondere tijd, hebben wij bij deze zwangerschapsshoot vast gehouden.

Waar is buiten de mooiste plek voor een zwangerschaps fotoshoot met partner?

Wij waren in Braunschweig mijn “Heimat”, ik had een paar idee waar we voor de fotoshoot kunnen afspreken. Om zeker te gaan dat het een mooie locatie is, ben ik de avond ervoor nog gaan zoeken naar de mooiste plek in de avondzon. Ik heb dan een veld met hoge graan gevonden, wat er prachtig eruit zag in het licht.

De volgende dag hebben wij in de golden hour afgesproken, dat is een uur voor zon ondergang. Bij het veld aangekomen, was het graan helaas af. Maar toch een mooie plek voor foto’s, zo als jullie kunnen zien.

Ik heb met Maike contact voor de fotoshoot gehad welke kleding het beste bij elkaar zal passen, zij heeft voor hun ook verschillende outfits mee genomen. Belangrijk is dat je jezelf comfortabel in de kleding voelt. Tussendoor een kleding wisseling, dat kan altijd. Ook kunnen wij op de foto locatie zelf altijd nog even kijken wat het best bij elkaar past. Mooie accessoires als een hoed staat altijd goed op de foto.

Informatie over een fotoshoot

Je wilt ook een fotoshoot doen, zodra je weet dat je zwanger bent, mag je me een mailtje sturen. De beste tijd om foto’s te maken is wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent.

Wat je over een zwangerschaps fotoshoot met partner nog moet weten kan je hier naar lezen.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    de_DEDE