Kleidung Tips für ein Fotoshooting

What to wear….

Kleding speelt een hele belangrijke rol bij een fotoshoot, omdat het het mooiste beeld geeft als de outfits bij elkaar passen. Dat betekent niet dat jullie allemaal dezelfde kleding moeten aantrekken, bijvoorbeeld allemaal witte shirt en spijkerbroek. De kleuren zullen bij elkaar moeten passen en met elkaar harmonisieren. 

Aan de hand van enkele kledingtips wil ik jou helpen om je leukste outfit te selecteren:

 • die jouw persoonlijkheid reflecteert
 • waar jij je goed in voelt
 • die mooi past in de setting van de fotolocatie
 • die de foto de rust geeft en de focus op jullie legt

Deshalb ein Teil der Kleidungstipps, die euch helfen kann, das Richtige zu finden. Helle Farben, Pastelltöne oder Erdtöne verleihen den Fotos eine ruhige Atmosphäre

Zusammen passende Kleidung finden

Es ist auch wichtig, die Kleidung eurer Familie aufeinander abzustimmen. Wenn ihr mit mehreren Personen fotografieren werdet, ist es wichtig, Ruhe in eurer Kleidung zu schaffen. Die Farben müssen zusammenpassen, es hilft auch, eine bestimmte Farbe in den Outfits wieder zurück kommen zu lassen.

Wenn du Kleidung trägst, in der du dich wohl fühlst und Kleidung nicht dick wirken lässt, wirst du dich auch beim Fotoshooting wohl fühlen und wir können schöne Bilder machen. Einige andere wichtige Kleidungstipps, die Kleidung wird auch zu dir passen und deinen Stil zurückbringen.

Welche Farben sind die schönsten

Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, okergeel, bruin, terracotta, licht roze zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s. Veel laagjes en zwierige lange maxi jurken voor de vrouwen, hier vind je mooie jurken. Voor de kindjes is Zara bijvoorbeeld echt een aanrader. En voor de mannen? Simpel, neutrale kleuren, simpel t-shirt met een chino broekjes is al snel goed. Accessoire als een hoed, haarband of in de winter een muts maakt een outfit complet.

Ga voor kleding waar je goed in kan bewegen

Zorg dat je makkelijk kan bewegen in je outfit tijdens de fotoshoot. Met kinderen bij de fotoshoot gaan wij ook spelletjes doen en een strake rok die niet goed zit of hoge hacken waar het lastig is om in de zand te lopen, maken het lastig om op je gemaakt te zien.

Kies dus bijvoorbeeld voor een jurkje of en broek wat goed zit, dat je geen zorgen moet maken of het goed zit.

Vermijd drukke patronen

Wat betreft patronen, heb ik alvast één heel belangrijke tip: vermijd grote, opvallende en felgekleurde patronen. Fijne en subtiele patronen staan beter op de foto. Draag jij een outfit met een patroontje in? Dan draagt je partner het best een effen kleur, dan macht het weer perfect.

Ook zijn grote merk namen of “comic prints” op de shirt afleiden van jullie gezicht en dat is toch jammer, omdat het toch om jullie gaat en niet om die mooie Spiderman op de Shirt, kijk of jij toch nog een effen kleur in de kast vind.

Seit lieber vorsichtig mit ✘ auffallenden Mustern ✘ kleinen Streifen ✘ grellen Farben ✘ großen Markennamen

Um sich inspirieren zu lassen, werft einen Blick auf meine Pinterest Seite Ich habe auch viele Farben zusammengestellt, die zueinander passen.

Twijfel je over je outfit? Ik stuur je ook nog meer kleding tips door, als jij een fotoshoot bij mij boekt. Ik wil ook gerust helpen of iets past of niet past. Stuur mij graag een Nachricht.

▶︎ Let op dat je tijdens de fotosessie geen mobiel of andere dingen in je broekzak hebt, voor de sleutel of andere dingen neem ik een kleine tas mee en je kan deze in mijn kamertas doen. 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

  CONTACT ME

  Let's be friends @ instagram

  -
  de_DEDE