Zwangerschapsshoot thuis in Twente

Jasmijn kam met een aandeel mooi idee hoe zij haar baby buik op de foto wil hebben. Bedoeling was dat het een lichte achtergrond is en dat zij in lingerie is. Bij de zwangerschapsshoot thuis was Jasmijn 34 weken zwanger, dus een heel mooie grote buik voor de foto’s. Ik fotografeer het liefst tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap, het liegt ook eraan hoe je je zelf voelt.

Hoe Jasmijn zich bij haar tweede zwangerschap voelde, dan kan je hier lezen “Jasmijn’s verhaal“. En zij schrijft ook nog meer over het moeder zijn en kinder krijgen.

Hoe een zwangerschapsshoot thuis eruit kan zien?

Ik staar altijd open voor nieuwe idee voor een fotoshoot. Als je mij voorbeelden stuurt, kan ik kijken of wij samen dat kunnen realiseren. Heb jezelf dus idee hoe jouw zwangerschapsshoot thuis eruit kan zien? Dan stuur mij graag een bericht en wij kijken samen wat er voor mogelijkheden zijn.

Wil je meer weten, bekijk dan mijn FAQ pagina . Hier vind je antwoorden op al je vragen. Ik zie er naar uit om samen met jullie, aan de slag te gaan. En jullie dierbare moment samen als een herinnering voor altijd vast te leggen.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.

    CONTACT ME

    Let's be friends @ instagram

    google802a4d7c8a34acab.html
    %d Bloggern gefällt das: