Wanneer plan je een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot plan je tussen de 30 en 37 weken, uitzonderingen daargelaten. Stuur mij ruim van daarvoren een mail en wij plannen een afspraak voor je in.

 

HOE VERLOOPT EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

De fotoshoot zal plaats vinden op een zelfgekozen (of in overleg bepaalde) locatie of bij je thuis. Merendeels van de zwangerschapsshoot doe ik dus buiten. Dit betekent dat het in de winterdagen wat lastiger is om te plannen en altijd onder voorbehoud is.

De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 30 minuten tot 45 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod.

Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Wanneer kan het een goed moment zijn?

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

zwanger wasser hoed fotoshoot

Wanneer is het een goed moment voor een newbornshoot?

Wanneer jullie een Lifestyle Newborn shoot bij mij boeken plan ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Zodra de baby is geboren nemen jullie contact met mij op en plannen we een datum in.

Een Lifestyle Newborn shoot word gepland in de eerste 4 weken na de geboorte van het nieuwste gezinslid.

Hoe verloopt een Lifestyle newbornshoot?

Een lifestyle shoot waarbij ik graag bij je thuis foto’s kom maken van jullie (pasgeboren) baby. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is! Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details. De focus van deze shoot staat ook helemaal op de baby.

baby mama knuffel

Waar maak ik mijn familiefoto's?

Op locatie of bij jullie thuis, zowel binnen als buiten, een plek waar jullie het fijn vinden. Ik ga op zoek naar het juiste natuurlijke licht.

Hoe verloopt de fotosessie?

Deze duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk is. Wij zullen leuke spelletjes doen en ik wil jullie mooiste familiemomenten vast houden. Niets staat vast tijdens deze fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem.

Wanneer kan het een goed moment zijn?

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Het liefst een uur voor zon ondergang, daar is het het mooiste licht.

Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

 

familiefotografie met baby buiten in Enschede

ALLGEMENE VRAGEN

Waar maak ik mijn foto's?

Er zijn wat standaard locaties, die binnen de aantal km vallen waar ik vaak gebruik van maak. Deze zijn in Losser en de Lederboorpark

Hoe verloopt het na de fotosessie?

Na de fotoshoot worden de foto’s geplaatst in een online galerij. Hiervoor krijgen jullie een email met daarin een link naar jullie persoonlijke galerij. Deze foto’s zijn onbewerkt en zijn alleen bedoeld om uit te kiezen. Niet voor privégebruik!

Jullie kunnen deze heel eenvoudig per favoriete uitkiezen, die jullie graag bewerkt wil ontvangen.

Dan stuur ik jullie ook de rekening door, als deze is betaald krijgen jullie van mij de bewerkte foto's en het fotoboek. De foto’s worden nabewerkt en digitaal aangeleverd via Wetransfer. En dan wordt ook het fotoboek gemaakt.

Nabewerken van de foto’s duurt +/- 2 weken. Het fotoboek duurt over het algemeen iets langer.

Ik neem zelf contact met jullie op zodra de foto’s en de fotoboek klaar zijn.

 

Ontvang ik ook de niet bewerkten foto's?

De RAW (onbewerkte) bestanden van de beelden worden niet vrijgegeven

 

Belangrijke Informatie!

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze gemaakt zijn door mij.

baby fotografie details op arm mama

Heb je verder nog vragen, stuur mij gerust een mail en ik beantwoord deze graag.

Anika xox

Boek direct

Bedankt voor je mail! Mails worden binnen 24 uur beantwoord, behalve in het weekend en op feestdagen. Error submitting form, please try again.

CONTACT ME

Let's be friends @ instagram

google802a4d7c8a34acab.html
nl_NLNL