Waar maak ik mijn foto's?

Op locatie of bij jullie thuis, zowel binnen als buiten, een plek waar jullie het fijn vinden. Ik ga op zoek naar het juiste natuurlijke licht. Veel mensen geven er de voorkeur aan om de foto's thuis te laten maken. Het is ook mogelijk om (baby's t/m ongeveer 8 maanden) bij mij thuis te laten fotograferen. Ik heb geen studio, maar een ruime, zeer lichte woonkamer en daardoor bij uitstek geschikt voor fotografie met natuurlijk licht.

Spontaniteit

Mijn plan is, dat ik geen plan heb. Ik laat me leiden door de spontaniteit van het kind zelf. Ik verwacht niet van jullie kind dat het gaat poseren of lachen als het niet wil. Als ze lachen, dan graag omdat ze het naar hun zin hebben en niet omdat het moet.

Hoe verloopt de fotosessie?

Deze duurt ongeveer een uur. Niets staat vast tijdens deze fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem. De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk moet blijven.

Wanneer kan het een goed moment zijn?

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

Stay in touch

Volg Anika.Photos op Facebook:  klik hier en blijf op de hoogte over de laatste nieuwtjes, acties en nog veel meer!