The Info

I want you to know

Waar maak ik mijn foto's?

 

Op locatie of bij jullie thuis, zowel binnen als buiten, een plek waar jullie het fijn vinden. Ik ga op zoek naar het juiste natuurlijke licht. Veel mensen geven er de voorkeur aan om de foto's op locatie te laten maken.

 

Spontaniteit

 

Mijn plan is, dat ik geen plan heb. Ik laat me leiden door de spontaniteit. Ik verwacht niet van jullie kind dat het gaat poseren of lachen als het niet wil. Als ze lachen, dan graag omdat ze het naar hun zin hebben en niet omdat het moet.

 

Hoe verloopt de fotosessie?

 

Deze duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Niets staat vast tijdens deze fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem. De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk moet blijven.

 

Wanneer kan het een goed moment zijn?

 

Als het licht goed is, kan ik foto's maken. Ik heb graag een natuurlijke sfeer. Regen en wind vind ik (voor buitenfoto's) minder prettig. Soms is het noodzakelijk de afspraak te verzetten. Dit meld ik minimaal 1,5 uur van te voren. Voor een afspraak kun je het beste ruim van te voren mailen.

 

 

 

Hoe verloopt een zwangerschapsshoot?

 

De fotoshoot zal plaats vinden op een zelfgekozen (of in overleg bepaalde) locatie of bij je thuis. Merendeels van de zwangerschapsshoot doe ik dus buiten. Dit betekent dat het in de winterdagen wat lastiger is om te plannen en altijd onder voorbehoud is. De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 45 minuten tot 1 uur duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. 

 

Wanneer plan je een zwangerschapsshoot?

 

Een zwangerschapsshoot plan je tussen de 34 en 38 weken, uitzonderingen daargelaten. Stuur mij ruim van daarvoren een mail en wij plannen een afspraak voor je in.

 

 

 

 

Wanneer is het een goed moment voor een newbornshoot?

Bij newbornshoots kom ik vanaf dag 10 bij jullie thuis langs om foto’s te maken van jullie pasgeboren kindje, in eigen vertrouwde omgeving. Het meest ideale is tussen de 14 tot 20 dagen na de geboorte. Dan slapen ze over het algemeen beter en dieper en zijn ze nog makkelijk in positie te leggen.

 

 

 

 

Hoe verloopt het na de fotosessie?

 

Na de fotoshoot worden de foto’s geplaatst in een online galerij. Hiervoor krijgen jullie een email met daarin een link naar jullie persoonlijke galerij. Deze foto’s zijn onbewerkt en zijn alleen bedoeld om uit te kiezen. Niet voor privégebruik! Jullie kunnen deze heel eenvoudig per favoriete uitkiezen, die jullie graag bewerkt wil ontvangen. Dan stuur ik jullie ook de rekening door, als deze is betaald krijgen jullie van mij de bewerkte foto's en het fotoboek. De foto’s worden nabewerkt en digitaal aangeleverd via Wetransfer. En dan wordt ook het fotoboek gemaakt.

Nabewerken van de foto’s duurt +/- 2 weken. Het fotoboek duurt over het algemeen iets langer.

 

Ik neem zelf contact met jullie op zodra de foto’s en de fotoboek klaar zijn. 

Mijn Specialisme

                                      Newborn

                                         Baby

                                        Kinder

                                      Zwanger

                                       Familie

View My Work